Hi, lief bruidspaar

let's get married


Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! De aankomende tijd zullen jullie druk zijn met alles plannen en regelen rondom jullie grote dag, eigenlijk heb je er gewoon een baan bij! De kaartjes zijn één van de eerste dingen die jullie op de wedding to-do list tegenkomen en laten wij nou toevallig jullie daarbij kunnen helpen!


Misschien hebben jullie al online wat rond gesnuffeld en inspiratie op gedaan, ik ben natuurlijk erg benieuwd of dit leuks jullie aanspreekt maar daarnaast hoop ik juist dat jullie ontwerp er nog niet tussen staat want.. ik hou van exclusiviteit. Jullie trouwkaart is speciaal van jullie & moet daarom ook jullie liefdesverhaal als het ware vertellen!


Ik ga graag met jullie de zoektocht aan naar jullie liefdesverhaal op papier.
KIJK MEE IN EEN GREEP UIT MIJN UNIEKE COLLECTIE trouwkaarten

René & Anneloes

Afgelopen oktober is het prachtige bruidspaar R&A getrouwd. Voor hun bruiloft zijn we niet gestopt bij alleen de trouwkaarten.. Nee! Alles wat op de bruiloft verscheen moest op elkaar aansluiten en daar word ik blij van! Van welkomstbord tot naamkaartjes & menukaartjes. Alles was van A tot Z geregeld en op elkaar afgestemd.


Fotografie: By Marloes fotografie

Bloemist: Het groenvermaak

Locatie: Lichtfabriek Gouda

By Marloesfotografie R&A
By Marloesfotografie R&A
01 / 13

CHRISTMAS LOVE

Kijk je mee! In de onderstaande foto's zie je een prachtige reeks aan foto's allemaal in de kerstsferen. Trouwen met kerst? Waarom niet!

Samen met een team aan enthousiaste ondernemers hebben we ervoor gezorgd dat alles tot in de puntjes is uitgewerkt en je helemaal weg kunt dromen bij deze beelden!


Fotografie: Unieke verhalen fotografie & Ilse van Dungen fotografie

Organisatie: Lots of Love styling. Kalligrafie: De Schoonschrijfster

Locatie: Keur 16 Schijndel. Bloemist: Blooming by Heleen

Strik: Gestrikt door Claudia Taart & Sweets: Patisserie Simone

01 / 11

AN INDUSTERIAL LOVESTORY

01 / 12

Overige aankleding voor jullie grote dag!

Welcome to our wedding!

€ 45

Welcome to our wedding!

€ 45

Jullie gasten in stijl verwelkomen op jullie bruiloft? Dat kan! met onze toffe welkomstborden. Wat is er mogelijk? Eigenlijk alles! We voeren jullie ontwerp door een bijpassend welkomstbord.

Standaard maat 40 x 60 cm
*prijs excl. huur schildersezel & deco

Welcome to our wedding plexiglas

€60

Welcome to our wedding plexiglas

€60

Willen jullie net even een ander bord bij de deur als ontvangst? Dan is ons nieuwe bord op plexiglas een aanrader! Tekst en kleuren geheel naar eigen invulling.

Formaat 60 cm rond
*prijs excl. huur schildersezel & deco

Welcome to our wedding! 2.0

€ 60.00 - €99.95

Welcome to our wedding! 2.0

€ 60.00 - €99.95

Jullie gasten net even anders in stijl verwelkomen? Huur ons toffe zwarte frame met bijpassend welkomstbord.

Dit frame dient afgehaald te worden in Bergambacht of Berkenwoude. Afmetingen frame: 160 x 80 cm

Cake moment!

€25

Cake moment!

€25

Love is sweet.. Hoe tof om ook van het taartmoment een feestje te maken! We hebben een set borden met standaard teksten voor de verhuur maar ook de mogelijkheid tot een eigen ontwerp natuurlijk passend bij jullie trouwkaart!

Standaard maat 30 x 50 cm

Let's get married!

€195 - €250

Let's get married!

€195 - €250

Zie je zelf al staan voor dit prachtige bord? Met deze eyecatcher ben je verzekerd van een mooie backdrop op jullie grote dag. Customized design mogelijk

Afmetingen 195 x 125 cm

Deze producten ook op jullie bruiloft laten shinen?


Dat kan! Vul het formulier hiernaast in en reserveer snel jullie datum voor de producten. Heb je vragen of wil je iets op maat laten maken en daar informatie over ontvangen? Stuur dan een mailtje naar info@graphicsbymariel.nl

We blijven onze collectie voortdurend uitbreiden & staan open voor nieuwe ideeën.


Dit is nog maar een kleine greep uit onze collectie met wat wij allemaal kunnen en geloof ons..! Dit blijft voortdurend uitbreiden met nieuwe materialen, ontwerpen & toevoegingen want dat is waar we van houden. Exclusieve producten met als doel jullie speciale dag tot een sprookje maken!


De prijzen die vermeld staan bij de producten zijn indicatiekosten, dit omdat alle producten uniek op maat gemaakt worden & naar wens van de klant. We kunnen dus niet duidelijk één vaste prijs voor deze producten plaatsen. Zijn jullie benieuwd wat wij voor jullie kunnen betekenen & of we jullie idee kunnen helpen uitwerken? Stuur ons gerust een berichtje en we kijken graag mee.

Veelgestelde vragen:

01/05

Wij zijn geïnteresseerd in jullie kaartjes, hoe nu verder?

Wat leuk dat jullie enthousiast zijn geworden van onze eerder ontwerpen en manier van werken. Ik heb er in ieder geval al onwijs zin in om jullie te ontmoeten en voor jullie aan de slag te gaan! Maar hoe nu verder? Stuur ons een berichtje via de mail of via het contactformulier & na het ontvangen van de vrijblijvende offerte kunnen we een gezellig inventarisatiegesprek in plannen. Jullie kunnen langskomen bij ons aan de keukentafel of we zien elkaar via een videocall. Via deze weg gaan we al jullie wensen bespreken en vooral heel veel inspiratie met elkaar delen. Persoonlijk contact vind ik er fijn, ik wil graag weten voor wie ik aan de slag kan om jullie perfecte verhaal op papier te zetten!

Wat kosten jullie kaarten per stuk?

Wij werken niet met een vaste stuksprijs bij ons krijg je een totaal concept. In dit concept zitten de ontwerpkosten, prijs van de kaartjes, eventueel arbeid van het in elkaar zetten van de kaartjes & de btw in verwerkt. Wel is het zo dat naar mate er meer kaarten besteld worden (dit kan per 25 stuks) de prijs per kaart lager zal worden. Dus hoe meer kaarten je afneemt hoe goedkoper de prijs per kaart wordt. Om een duidelijke indicatie te krijgen voor jullie ontwerp raden wij aan een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Hoe lang duurt het ontwerpproces de trouwkaarten?

Het ontwerpproces is volledig op maat dus vraagt de nodige tijd. Gemiddeld trek ik hier z'n 3 tot 4 weken voor uit & ontvangen jullie de eerste glimpen van het ontwerp. Reserveer daarom op tijd jullie plekje zodat het ook binnen jullie planning past.

Hoe lang van te voren moeten de trouwkaarten op de bus?

Het advies rondom het versturen van de trouwkaarten is zo’n acht weken voor jullie trouwdag. Doe je dit eerder, dan is de kans groter dat gasten de trouwkaart ergens kwijtraken.

Trouw je in een drukke (vakantie)periode, dan is het een goed idee om een aantal maanden van tevoren ‘Save the Date’ kaartjes te versturen. Dit is een bijpassend kaartje met daarop alleen de aankondiging van jullie trouwdatum. Zo zijn jullie gasten in de gelegenheid deze vast in de agenda vrij te houden om jullie feestje mee te vieren!

Ontvangen wij een proefdruk van onze kaart?

Jazeker! Deze zit één keer bij de prijs van jullie ontwerp inbegrepen. Via de pagina "werkwijze" kun je lezen hoe we dit afhandelen & hoe dit in zijn werk gaat.

Worden de kaarten kant-en-klaar geleverd?

Dit bespreken we samen in ons inventarisatiegesprek. Jullie kunnen ervoor kiezen dit door mij te laten doen tegen een bepaald tarief of jullie kunnen ervoor kiezen dit zelf te doen. Uiteraard leveren wij alle benodigdheden met tips zo aan dat het een feestje voor jullie is om in elkaar te zetten!

Voor de trouwkaart hebben we verschillende versies nodig. Is dat mogelijk?

Zeker! Geef bij je aanvraag aan dat je te maken hebt met verschillende tekenwisselingen. Dit is tegen een kleine meerprijs. Je kunt dan meerdere verschillende versies van de kaart ontvangen, zodat bijvoorbeeld je daggasten en de feestgasten allemaal een andere tekst op de kaart hebben staan.

Kun je ook aanvullende producten in ons ontwerp leveren?

Zeker! Naast trouwkaarten zijn we ook bekend met het ontwerpen van naamkaartjes, menukaartjes, liturgie voor de kerkdienst, welkomstborden, op maat gemaakte backdrops, bedankjes voor de gasten & alles wat je eigenlijk kunt bedenken. Hebben jullie hier interesse in of hebben jullie toffe ideeën om samen uit te gaan werken? Let us Know!

Staat jullie vraag er niet tussen?

Stuur ons dan een berichtje via de mail of via onze Social Media en we proberen binnen 2-3 werkdagen te reageren.

01/09
Let's meet on insta!
@graphics.by.mariel