Maak kennis met de collectie

trouwkaarten

WEDDINGSTATIONARY

HET PLAATJE COMPLEET

Tijd voor een unieke uitnodiging voor jullie bruiloft; laten we samen de zoektocht starten! Snuffel verder over deze pagina en kom meer te weten over de mogelijkheden.

Yes, hier worden we blij van!

maar hoe nu verder?

STAP 1: OFFERTE AANVRAAG

Jullie zijn geïnteresseerd in een kaartje van Graphics by Mariël maar hoe nu verder? Via het contactformulier op de website kunnen jullie eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen.

Zo weten we allemaal waar we aan toe zijn en of we het avontuur met elkaar kunnen gaan starten!

STAP 2: AAN DE KEUKENTAFEL

De offerte is binnen en goedgekeurd, door naar stap 2! Tijd om met elkaar kennis te maken bij mij aan de keukentafel. Tijdens deze avond ligt er genoeg inspiratie op tafel, kunnen we diverse papiersoorten en formaten bekijken en niet geheel onbelangrijk al jullie wensen doorspreken.

STAP 3: AAN DE SLAG!

 

Aan de hand van deze wensen ga ik voor jullie aan de slag, alles op een rijtje zetten en dan de digitale pen zijn gang laten gaan. Op naar een prachtig ontwerp op maat, zodra de eerste ontwerpen zijn uitgewerkt ontvangen jullie dit allemaal overzichtelijk digitaal via de mail.

 

STAP 4: PROEFDRUK

Digitaal zijn de laatste puntjes op de i gezet, alles ligt klaar om gedrukt te gaan worden! Voor de complete order in bestelling gaat komt er een proefdruk vooraf. De kaart zoals we hem voor ons zien maar dan even in reallife inplaats van allemaal digitaal. Zo kunnen we zeker zijn dat alles perfect op elkaar is afgestemd!

STAP 5: AKKOORD EN BETALING

De proefdruk is bij jullie op de mat gevallen, alles is helemaal zoals we het voor ogen hadden en het is tijd om officieel akkoord te geven! Na dit akkoord gaat de hele order in productie en zal de factuur opgemaakt gaan worden.

STAP 6: LEVERING!

Yes! De kaartjes zijn klaar en komen vanaf de drukkerij eerst bij mij langs. Ik ga de order voor jullie klaar maken zoals we dit besproken hebben, mocht je namelijk zelf de kaarten in elkaar willen zetten? Dan is dat zeker mogelijk! Hoe dan ook, de kaartjes worden ingepakt als een echt cadeautje, tijd om te versturen.

Waarom stoppen bij de kaartjes?

Er is nog zoveel meer om aandacht aan te geven op jullie bruiloft

WELKOMSTBORD

NAAM- EN MENUKAARTJES

SEATINGCARDS

RINGENDOOSJE

SCROLL NAAR BENEDEN VOOR MEER INFORMATIE

MAAK KENNIS MET DE

EERDERE PROJECTEN

Aanvullende producten

om jullie dag compleet te maken!

WELKOM OP ONZE BRUILOFT

Jullie gasten verwelkomen in stijl op de bruiloft? Dan mag een welkomstbord natuurlijk niet ontbreken! We hebben diverse formaten en materialen in het assortiment. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag gerust de brochure aan via de mail!

Prijzen vanaf €45,-

AAN TAFEL!

De tafelstyling mag ook zeker een stukje aandacht vragen, wat dacht je van naam- en menukaartjes in stijl? Ideaal als jullie graag een vast seatingplan willen uitvoeren. Liever ongedwongen en geen vaste plekken? Denk dan bijvoorbeeld als posters op tafel!

Prijzen vanaf €1,95 per stuk

LITURGIE

 

Staat er een mooie kerkdienst op het programma tijdens jullie grote dag; hoe fijn zijn dan liturgieën in stijl? Ook daar kan voor gezorgd worden! We gaan tot in de kleinste details door.

Prijzen vanaf €2,95 per stuk

 

WIE HEEFT DE RINGEN?

De trouwringen, daar kunnen we natuurlijk niet omheen op jullie grote dag! Opzoek naar een mooi gepersonaliseerd doosje om ze in te bewaren? Dat kan geregeld worden! Diverse vormen, formaten en kleuren heb ik tot jullie beschikking.

Prijzen vanaf €50,-

ECO BLOEMENCONFETTI

Er is getrouwd! Yeah, jullie lopen het gemeentehuis of het plein af en worden feestelijk ontvangen door al jullie lieve gasten. Hoe leuk als deze kunnen strooien met een eco confetti? Geloof me, dit geeft leuke beelden in jullie fotoboek!

Prijzen vanaf €3,95 per stuk

VOWS

Tijdens de ceremonie of misschien al wel op een eerder moment spreken jullie de geloften, de VOWS naar elkaar uit. Hoe fijn om dit in een prachtig boekje te schrijven en daarna te bewaren? Uiteraard in stijl! Een fijn aandenken aan jullie dag.

Prijzen vanaf €19,95 per set

Benieuwd naar bovenstaande producten en hun mogelijkheden? Neem gerust contact op via het contactformulier of via info@graphicsbymariel.nl

Er is nog zoveel meer!

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN? NEEM CONTACT MET MIJ OP EN IK VERTEL JE GRAAG ALLES OVER DE MOGELIJKHEDEN.