Maak kennis met de collectie

geboortekaarten

welkom kleine spruit

HET PLAATJE COMPLEET

Tijd om iets te gaan ontwerpen voor jullie kleine spruit; laten we samen de zoektocht starten! Snuffel verder over deze pagina en kom meer te weten over de mogelijkheden.

Yes, hier worden we blij van!

maar hoe nu verder?

STAP 1: OFFERTE AANVRAAG

Jullie zijn geïnteresseerd in een kaartje van Graphics by Mariël maar hoe nu verder? Via het contactformulier op de website kunnen jullie eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen.

Zo weten we allemaal waar we aan toe zijn en of we het avontuur met elkaar kunnen gaan starten!

STAP 2: AAN DE KEUKENTAFEL

De offerte is binnen en goedgekeurd, door naar stap 2! Tijd om met elkaar kennis te maken bij mij aan de keukentafel. Tijdens deze avond ligt er genoeg inspiratie op tafel, kunnen we diverse papiersoorten en formaten bekijken en niet geheel onbelangrijk al jullie wensen doorspreken.

STAP 3: AAN DE SLAG!

 

Aan de hand van deze wensen ga ik voor jullie aan de slag, alles op een rijtje zetten en dan de digitale pen zijn gang laten gaan. Op naar een prachtig ontwerp op maat, zodra de eerste ontwerpen zijn uitgewerkt ontvangen jullie dit allemaal overzichtelijk digitaal via de mail.

 

STAP 4: PROEFDRUK

Digitaal zijn de laatste puntjes op de i gezet, alles ligt klaar om gedrukt te gaan worden! Voor de complete order in bestelling gaat komt er een proefdruk vooraf. De kaart zoals we hem voor ons zien maar dan even in reallife inplaats van allemaal digitaal. Zo kunnen we zeker zijn dat alles perfect op elkaar is afgestemd!

STAP 5: AKKOORD EN BETALING

De proefdruk is bij jullie op de mat gevallen, alles is helemaal zoals we het voor ogen hadden en het is tijd om officieel akkoord te geven! Na dit akkoord gaat de hele order in productie en zal de factuur opgemaakt gaan worden.

STAP 6: LEVERING!

Yes! De kaartjes zijn klaar en komen vanaf de drukkerij eerst bij mij langs. Ik ga de order voor jullie klaar maken zoals we dit besproken hebben, mocht je namelijk zelf de kaarten in elkaar willen zetten? Dan is dat zeker mogelijk! Hoe dan ook, de kaartjes worden ingepakt als een echt cadeautje, tijd om te versturen.

Waarom stoppen bij de kaartjes?

Er is nog zoveel meer om aandacht aan te geven na de geboorte

Geboortebord

gouden box

spaarpot

geboorteposter

SCROLL NAAR BENEDEN VOOR MEER INFORMATIE

MAAK KENNIS MET DE

EERDERE PROJECTEN

Aanvullende producten

om jullie feestje compleet te maken!

SLUITZEGEL

Waarom de envelop ook niet een beetje sfeer meegeven? Daar hebben we deze mooie sluitzegel voor. Uiteraard helemaal in stijl van het kaartje zelf. Ideaal want op de manier zit binnen no-time de envelop dicht en ziet het er ook nog eens gezellig uit!

Prijzen vanaf €1,50 per stuk

GEBOORTEBORD NO. 1

De geboorte van jullie kleine spruit wil je natuurlijk van de daken schreeuwen, de hele buurt mag weten dat er een kleine meid/ vent geboren is! Ideaal om dit te doen met een geboortebord voor op het raam. Formaat 50x70 cm, geleverd met zuignappen.

Prijzen vanaf €45,- per stuk

GEBOORTEBORD NO.2

 

Enthousiast over het geboortebord maar niet z'n geschikt huis voor een raambord? Maak kennis met deze vriend. Een prachtig geboortebord van 100 x 100 cm voor in de tuin! Gemaakt van een stevig materiaal dus wind en water bestendig.

Prijzen vanaf €75,- per stuk

 

SPAARPOT OP MAAT

Hoe leuk is dat! Een spaarpot voor de kleine spruit geheel in stijl van het geboortekaartje. Het potje is gemaakt van een stevig porselein met bovenaan een gleuf voor de centjes en onder in een opening. Ook super leuk als kraamcadeau voor kers verse ouders.

Prijzen vanaf €25,-

GEBOORTEPOSTER

De kleine spruit is geboren en het kaartje is de deur uit, hoe leuk om het kaartje te verweken in een geboorteposter? Dezelfde materialen, dezelfde kleuren en lettertypes maar dan in een ander formaat. Ideaal als prachtige poster aan de muur!

Prijzen vanaf €15,- per stuk

GEBOORTEBOX

Alle spullen van jullie kleine spruit bewaren in een speciale box, daar hebben we iets moois voor! De geboortebox, een gepersonaliseerde box voorzien van naam en eventuele vulling als de glazen buisjes voor melktandjes & haarlokjes.

Pijzen vanaf €39,95 per box

Benieuwd naar bovenstaande producten en hun mogelijkheden? Neem gerust contact op via het contactformulier of via info@graphicsbymariel.nl

Er is nog zoveel meer!

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN? NEEM CONTACT MET MIJ OP EN IK VERTEL JE GRAAG ALLES OVER DE MOGELIJKHEDEN.