Het gezicht achter Graphics by Mariël

MARIËLLE, 25 JAAR EN SAMENWONEND MET MIJN LIEVE VRIEND EN EIGENARESSE VAN GRAPHICS BY MARIËL


Al ruim drie jaar mag ik mijn creativiteit inzetten voor Graphics by Mariël maar waar is het allemaal begonnen? Aan de slag met mooie materialen, kleuren bij elkaar zoeken, ideeën uitwerken en nieuwe producten creëren dat is iets waar ik 100% blij van kan worden!


Tijdens mijn opleiding als interieurstyliste was het officieel tijd om uit te gaan zoeken wat mijn creative brein voor de toekomst kon gaan betekenen, interieur en styling zijn namelijk van kinds af aan al mijn interesses geweest. Via de opleiding kreeg ik de kans om het grafisch vormgeven te gaan ontdekken,

en ook dit was een schot in de roos! Digitaal aan de slag om mooie ontwerpen te maken, wie wil dat nou niet?! Al snel kregen vrienden en familie hier lucht van waarbij de eerste vragen rondom ontwerpen niet uitbleven, de eerste officiële klus stond op de planning; trouwkaarten ontwerpen voor lieve vrienden van ons.


Wat een uitdaging maar gelijkertijd zo onwijs gaaf, in het kader van soms moet dit gewoon zo lopen! Met beide handen de kans aangepakt en van het één kwam het ander; Graphics by Mariël was officieel een feit. Tot de dag van vandaag geen moment spijt gehad en heb ik ondertussen al heel veel kersverse papa's en mama's & bruidsparen mogen helpen met hun ontwerp op maat.

Wie weet zijn jullie de volgende! Ik kijk er naar uit.

Leer mij kennen

IN EEN PAAR WOORDEN

  • Enthousiaste duizendpoot zo zou ik mezelf omschrijven, er zijn duizenden dingen die ik leuk vind om op te pakken, uit te werken en te doen. En dat alles vol enthousiasme, dat staat bovenaan!
  • Doe mij maar een bakkie want zonder een heerlijk bakje koffie kan ik mijn dag niet starten, een echt koffieleut ben ik dus! Van een cappuccino tot latte macchiato allemaal even lekker maar het liefst met een toef slagroom en wat karamelsaus, jammie!
  • Jungle bij ons in huis zoals mijn lieve vriend dat omschrijft, tja ik heb nou eenmaal een soort plantenverslaving. Vaak kan ik ze simpelweg gewoon niet laten staan in de winkels en er is altijd wel een plekje voor ze vrij bij ons thuis.
  • Guus zo heet de trouwe viervoeter van mijn ouders, een prachtige Bennersenne van inmiddels 2 jaar oud. Zo af en toe logeert ze bij ons in huis en ben ik dus niet helemaal alleen tijdens de kantooruurtjes als we aan de kaartjes werken. Gezelligheid is altijd welkom!
  • Wedding- en eventplanner is mijn job naast de uren die ik voor Graphics by Mariël werk, heerlijk om ook vanaf een andere positie bruidsparen te mogen helpen richting hun grote dag!
  • Liefde voor stipjes en die liefde draag ik graag door naar mijn ontwerpen maar ook in kleding en interieur heb ik zwak voor deze schattige dotjes.
  • Van alle markten thuis want naast het grafisch vormgeven ben ik ook aan een opleiding in de bloemen begonnen. Heerlijk om met deze vrolijke producten aan de slag te gaan en mooie dingen te maken. Wie weet iets moois voor in de toekomst om uit te breiden!