Maak kennis met

logo & branding

van logo tot complete advertentie

HET PLAATJE COMPLEET

Ben jij opzoek naar een nieuw logo, je logo even in een fris jasje zetten, flyers voor je bedrijf of opzoek naar een complete branding? Ook daar kan ik je mee helpen! Kijk je mee?

Yes, hier worden we blij van!

maar hoe nu verder?

STAP 1: OFFERTE AANVRAAG

Je bent geïnteresseerd in een samenwerking met Graphics by Mariël maar hoe nu verder? Via het contactformulier op de website kun je eenvoudig contact opnemen en een vrijblijvende offerte aanvragen. Zo weten we allemaal waar we aan toe zijn en of we het avontuur met elkaar kunnen gaan starten!

STAP 2: AAN DE KEUKENTAFEL

De offerte is binnen en goedgekeurd, door naar stap 2! Tijd om met elkaar kennis te maken bij mij aan de keukentafel. Tijdens deze avond ligt er genoeg inspiratie op tafel, kunnen we diverse kleuren, samenstellingen en lettertypes

bekijken en niet geheel onbelangrijk al je wensen doorspreken.

STAP 3: AAN DE SLAG!

 

Aan de hand van deze wensen ga ik voor je aan de slag, alles op een rijtje zetten en dan de digitale pen zijn gang laten gaan. Op naar een prachtig ontwerp op maat, zodra de eerste ontwerpen zijn uitgewerkt ontvang je dit allemaal overzichtelijk digitaal via de mail.

 

STAP 4: PROEFDRUK

Digitaal zijn de laatste puntjes op de i gezet, alles ligt klaar en je nieuwe logo of branding staat! Kies je voor aanvullende producten zoals bijvoorbeeld visitekaartjes komt daar altijd even een proefdruk van vooraf. Zo kunnen we goed kijken of alle kleuren etc. perfect op elkaar afgestemd zijn en of het klopt!

STAP 5: AKKOORD EN BETALING

De proefdruk van de producten is op de mat gevallen, je hebt je logo/ branding nog eens goed bekeken en we zijn het er samen over eens; dit moet het gaan worden! Na akkoord ga ik digitaal alles in orde maken zodat je met je logo en branding online ook aan de slag kunt en de eventuele kaartjes? Die gaan mooi in productie.

STAP 6: LEVERING!

Yes! De kaartjes zijn klaar en komen vanaf de drukkerij eerst bij mij langs. Ik ga de order voor je klaar maken zoals we dit besproken hebben, mocht je namelijk zelf de kaarten in elkaar willen zetten? Dan is dat zeker mogelijk! Hoe dan ook, de kaartjes worden ingepakt als een echt cadeautje, tijd om te versturen.

Wat is er allemaal mogelijk?

Van visitekaartjes, flyers en stickers tot online advertenties

stickers en verpakkingsmateriaal

cadeaubonnen en labels

VISITEKAARTJES

MAAK KENNIS MET DE

EERDERE PROJECTEN

Er is nog zoveel meer!

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN? NEEM CONTACT MET MIJ OP EN IK VERTEL JE GRAAG ALLES OVER DE MOGELIJKHEDEN.