Yeah! Jullie zijn geintereseerd in onze geboortekaartjes& ontwerpen maar hoe nu verder?

STAP 1: Offerte aanvraag

Via ons contactformulier, een email naar info@graphicsbymariel.nl óf via social media kunnen jullie ons een berichtje sturen & een vrijblijvende offerte aanvragen.


Om deze offerte zo duidelijk en passend mogelijk te maken ontvang ik graag alle informatie die jullie hebben. Denk hierbij aan inspiratiefoto's van ontwerpen die jullie aanspreken, het formaat kaart, het aantal benodigde kaarten en of er rekening gehouden moet worden met een tekstwissel.


Met al deze informatie ga ik aan de slag en ontvangen jullie binnen 48 uur na jullie aanvraag een mailtje terug in de mailbox waarop jullie weer op kunnen reageren!

STAP 2: let's meet!

Wohoo! De offerte is goedgekeurd en we weten wat we van elkaar kunnen verwachten. Ik vind het fijn om te weten wie er aan de andere kant van het ontwerp zit, wat jullie verhaal is en natuurlijk jullie wensen! Daarom plan ik bij alle aanstaande ouders een gesprek in, een inventarisatiegesprek. We gaan samen om tafel, dit kan bij mij aan de keukentafel met een lekkere kop thee/koffie óf gezellig via Skype.


Tijdens dit gesprek gaan we samen brainstormen, kleuren bepalen & teksten uitwerken. Eigenlijk alle informatie rond jullie ontwerp op tafel krijgen!

Stap 3: Let's create!

Tijdens het gesprek is mijn hoofd al overuren aan het draaien, jullie wensen vormen al een plaatje in mijn hoofd & dan is het tijd om deze uit te gaan werken! We gaan starten met het ontwerp. Afhankelijk van de planning duurt dit ongeveer 3-4 weken voordat jullie de eerste glimpen van het ontwerp te zien krijgen.


Dit gaat via de mail, jullie ontvangen een PDF met de eerste beelden van het ontwerp uitgewerkt met concrete kosten. Daarna volgende correctierondes, er zitten er 4 inbegrepen in de prijs. Voor elke extra ronde vragen wij een vergoeding van €25,00.

Stap 4: Proefdruk!

Zodra jullie ontwerp helemaal compleet is en jullie akkoord gegeven hebben hierop zetten we de proefdruk in gang. De drukker gaat voor jullie aan de slag & alles verwerken zoals ze dit bij de definitive order ook doen. Jullie krijgen dus het ontwerp echt in handen!


De levertijd van deze proefdruk is ongeveer 3-4 werkdagen. De eerste proefdruk zit bij de prijs in begrepen. Mochten jullie er meerdere willen ontvangen kan dit tegen een kleine vergoeding.

Stap 5: Akkoord!

De proefdruk is bij jullie op de mat gevallen & alles is helemaal naar wens. Fijn! Willen jullie nog wat aanpassen dan is dat natuurlijk mogelijk, echter ontvangen jullie hier geen standaard nieuwe proefdruk meer van.


Geven jullie akkoord op de proefdruk/ het nieuwe ontwerp dan gaan de balletjes rollen & ontvangen jullie de factuur. Dan is het wachten tot de kleine geboren gaat worden!


Mochten jullie eventueel de enveloppen al eerder willen ontvangen, dan is dat zeker mogelijk. Nadat de betaling binnen is gaan we enveloppen bestellen en zorgen dat ze bij jullie op de mat vallen! Hier zit geen meerprijs aan verbonden.

Stap 6: Baby geboren!

Woohoo! Jullie kleine spruit is geboren. De ontbrekende gegevens en eventuele foto's mogen op de mail naar info@graphicsbymariel.nl. Daarna ontvangen jullie een definitieve digitale proef van het kaartje. Controleer de gegevens nog een keertje goed & na jullie akkoord gaan de kaartjes direct naar de drukker.


Stap 6: Delivery Time!

De levertijd van jullie kaartjes is gemiddeld z'n 1 - 2 werkdagen. Let op: voor kaarten met folie- en/of preegdruk is een langere productietijd van kracht en zullen de kaarten geleverd worden met 2 - 3 werkdagen.


De kaarten kunnen afgehaald worden in Bergambacht, worden binnen de Krimpenerwaard persoonlijk afgeleverd of gaan daarbuiten de post op met PostNL waarbij je een track and trace code ontvangt zodat je dit kunt volgen!

Enthousiast geworden?

Stuur ons snel een mailtje of vul ons contactformulier in voor een vrijblijvende offerte!