Wat gaat ons droomontwerp kosten?

Jullie hebben lekker rondgesnuffeld & zijn misschien wel helemaal enthousiast geworden over onze diensten, maar dan de vraag: wat gaat ons droomontwerp eigenlijk kosten?

Het fijne aan alle unieke ontwerpen is dat iedereen een persoonlijke kaart heeft & niemand het zelfde kaartje als jou door de bus kan doen bij jullie gasten. Het lastige hieraan is wel dat ik daardoor geen vaste prijs kan geven aan jullie, dit hangt namelijk af van heel veel verschillende factoren.


Maar ook daar is een oplossing voor! We werken op vrijblijvende offertebasis, ik maak vrijblijvend voor jullie offerte op passend bij jullie wensen & ideeën!


Onze lieve bruidsparen besteden gemiddeld tussen de €450 & €800 aan trouwkaarten. Dit is een pure indicatie en hangt natuurlijk van alle onderstaande factoren af. Benieuwd? Scroll dan snel naar benden en vraag een vrijblijvende offerte aan!

SAMEN OP WEG NAAR EEN PASSSENDE OFFERTE

Welke informatie heb ik van jullie nodig?

Om de offerte zo goed mogelijk op te stellen heb ik de volgende informatie van jullie nodig:
- Trouwdatum
- Inspiratie beeld (foto's van wat jullie aanspreekt)
- Hoeveelheid kaarten & per gast (dag/avond)
- Aanvullende producten (inlegkaartje etc.)
- Specificaties (afmetingen, folie- of preegdruk etc.)

Omschrijf alles zo duidelijk mogelijk via onderstaand contactformulier of een mailtje aan ons!

Let's meet!

"Onze lieve bruidsparen besteden gemiddeld tussen de €450 & €800 aan trouwkaarten. Dit is een pure indicatie en hangt natuurlijk van alle onderstaande factoren af. Benieuwd? Vraag een vrijblijvende offerte aan!"

Graphics by Mariël

Veelgestelde vragen:

01/05

Wij zijn geïnteresseerd in jullie kaartjes, hoe nu verder?

Wat leuk dat jullie enthousiast zijn geworden van onze eerder ontwerpen en manier van werken. Ik heb er in ieder geval al onwijs zin in om jullie te ontmoeten en voor jullie aan de slag te gaan! Maar hoe nu verder? Stuur ons een berichtje via de mail of via het contactformulier & na het ontvangen van de vrijblijvende offerte kunnen we een gezellig inventarisatiegesprek in plannen. Jullie kunnen langskomen bij ons aan de keukentafel of we zien elkaar via een videocall. Via deze weg gaan we al jullie wensen bespreken en vooral heel veel inspiratie met elkaar delen. Persoonlijk contact vind ik er fijn, ik wil graag weten voor wie ik aan de slag kan om jullie perfecte verhaal op papier te zetten!

Wat kosten jullie kaarten per stuk?

Wij werken niet met een vaste stuksprijs bij ons krijg je een totaal concept. In dit concept zitten de ontwerpkosten, prijs van de kaartjes, eventueel arbeid van het in elkaar zetten van de kaartjes & de btw in verwerkt. Wel is het zo dat naar mate er meer kaarten besteld worden (dit kan per 25 stuks) de prijs per kaart lager zal worden. Dus hoe meer kaarten je afneemt hoe goedkoper de prijs per kaart wordt. Om een duidelijke indicatie te krijgen voor jullie ontwerp raden wij aan een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Hoe lang duurt het ontwerpproces de trouwkaarten?

Het ontwerpproces is volledig op maat dus vraagt de nodige tijd. Gemiddeld trek ik hier z'n 3 tot 4 weken voor uit & ontvangen jullie de eerste glimpen van het ontwerp. Reserveer daarom op tijd jullie plekje zodat het ook binnen jullie planning past.

Hoe lang van te voren moeten de trouwkaarten op de bus?

Het advies rondom het versturen van de trouwkaarten is zo’n acht weken voor jullie trouwdag. Doe je dit eerder, dan is de kans groter dat gasten de trouwkaart ergens kwijtraken.

Trouw je in een drukke (vakantie)periode, dan is het een goed idee om een aantal maanden van tevoren ‘Save the Date’ kaartjes te versturen. Dit is een bijpassend kaartje met daarop alleen de aankondiging van jullie trouwdatum. Zo zijn jullie gasten in de gelegenheid deze vast in de agenda vrij te houden om jullie feestje mee te vieren!

Ontvangen wij een proefdruk van onze kaart?

Jazeker! Deze zit één keer bij de prijs van jullie ontwerp inbegrepen. Via de pagina "werkwijze" kun je lezen hoe we dit afhandelen & hoe dit in zijn werk gaat.

Worden de kaarten kant-en-klaar geleverd?

Dit bespreken we samen in ons inventarisatiegesprek. Jullie kunnen ervoor kiezen dit door mij te laten doen tegen een bepaald tarief of jullie kunnen ervoor kiezen dit zelf te doen. Uiteraard leveren wij alle benodigdheden met tips zo aan dat het een feestje voor jullie is om in elkaar te zetten!

Voor de trouwkaart hebben we verschillende versies nodig. Is dat mogelijk?

Zeker! Geef bij je aanvraag aan dat je te maken hebt met verschillende tekenwisselingen. Dit is tegen een kleine meerprijs. Je kunt dan meerdere verschillende versies van de kaart ontvangen, zodat bijvoorbeeld je daggasten en de feestgasten allemaal een andere tekst op de kaart hebben staan.

Kun je ook aanvullende producten in ons ontwerp leveren?

Zeker! Naast trouwkaarten zijn we ook bekend met het ontwerpen van naamkaartjes, menukaartjes, liturgie voor de kerkdienst, welkomstborden, op maat gemaakte backdrops, bedankjes voor de gasten & alles wat je eigenlijk kunt bedenken. Hebben jullie hier interesse in of hebben jullie toffe ideeën om samen uit te gaan werken? Let us Know!

Staat jullie vraag er niet tussen?

Stuur ons dan een berichtje via de mail of via onze Social Media en we proberen binnen 2-3 werkdagen te reageren.

01/09