Lieve bruidsfoto- & videograaf,


Wil jij je portfolio uitbreiden met toffe content?

Dan hebben wij iets voor jou!

Portfolioshoot Desert chique:


ZIe je het voor je? een prachtige locatie, met een verliefd wedding coulpe , ceremonie & dinner setting met bijpassende styling & verzekerd zijn van een hoop tips en inspiratie aan het eind van de dag?

dAN MAG JE DIT EVENT ZEKER NIET MISSEN!


Meld je snel aan via het contactformulier onderaan deze pagina, VOL = VOL!

Wat kan ik verwachten?

De portfolioshoot in het kort

• Styled wedding shoot medio januari;
• Thema Desert Chique;
• Doel: portfolio uitbreiden & netwerken;
• Mooie producten aanwezig van toffe leveranciers om te fotograferen;
• Knallend het nieuwe bruidsseizoen starten met verfrissende beelden;
• Een leuke dag vol inspiratie, tips & nieuwe contacten.

Kijk mee in ons Moodboard:

Maakt jouw hart ook een sprongetje bij het zien van deze beelden & zit je gelijk bomvol energie?


Dan pas JIJ perfect in ons plaatje!


Dit wil je niet missen!

Wat kan ik verwachten van de portfolioshoot?

Een sprookjesachtige locatie, real weddingcouple met firstlook, beide gekleed in prachtige bruidskleding, een ceremoniesetting met backdrop, een dinnersetting, flatlays & vrije fotografie.

Tijdens deze dag zullen er momenten zijn dat jullie opgedeeld worden in groepen om de verschillende settings langs te gaan. Ook zullen er momenten zijn waarbij alle fotografen betrokken zijn & zullen er workshops zijn met tips & tricks en kan je fris het nieuwe bruidsseizoen van start gaan!

Waarom moet ik mee doen?

Wat maakt dit event uniek?

Naast de dag verlaten met een volle SD kaart met prachtige plaatjes hopen wij jullie ook een hoop inspiratie mee te geven. We willen ook ruimte bieden om als fotografen onder elkaar te sparren en van elkaar te leren, want hoe waardevol is dat!

Daarnaast willen we jullie nog waardevolle informatie met jullie delen rondom het fotograferen van onze eigen producten op een bruiloft: de bloemen & de trouwkaarten, omdat wij vinden dat ook deze aspecten prachtig op de foto mogen schitteren in een trouwalbum!

Dit wil je niet missen!

Meld je aan via onderstaand contactformulier en zorg dat je erbij bent voor het event vol zit, er zijn maar een aantal plekken beschikbaar!


Ben je geinterseerd maar wil je eerst nog een nieuwsbrief met meer informatie van ons ontvangen? Vul dan ook onderstaand contactformulier in en je hoort snel van ons!