HI IK BEN MARIËLLE, 24 JAAR EN HET GEZICHT ACHTER GRAPHICS BY MARIEL

CREATIEVE EN Enthousiaste duizendpoot

HOOFD VOL DUIZENDEN IDEËEN. HEERLIJK OM DAAR MEE AAN DE SLAG TE GAAN.

CREATIEF BEZIG ZIJN IS VOOR MIJ ECHT EEN TOPPUNT VAN GENIETEN!

01/03
01/03

VAN UIT DE HAND GELOPEN HOBBY NAAR EEN TOFFE JOB

HET LIEFST DUIK IK NA EEN INVENTARISATIEGESPREK GELIJK DE PEN IN

02/03
02/03

IK DOE NIETS LIEVER DAN MENSEN BLIJ MAKEN. Z'N FIJN GEVOEL IS DAT!

FIJN OM ANDERE BLIJ TE KUNNEN MAKEN MET MIJN CREATIEVE BREIN!

03/03
03/03

EVEN VOORSTELLEN..


HI, IK BEN MARIËLLE! Een vrolijke en enthousiaste meid met een grote dosis creativiteit én eigenaresse van Graphics by Mariël! Tijdens mijn opleiding interieurstylist ben ik lekker eigenwijs stage gaan lopen in de trouwbranche, hierbij mocht ik proeven van verschillende leveranciers: van bloemen en styling tot het ontwerpen van mooie trouwkaarten. Toen al wist ik het eigenlijk zeker, in deze branche wil ik werkzaam blijven!


Samen met mijn lieve vriend woon ik in de Krimpenerwaard. We hebben samen ons droomhuis gekocht en van top tot teen helemaal naar eigen smaak verbouwd. Een giga klus maar daar zijn wij wel voor te porren. Ik steek ook heel graag mijn creativiteit in het interieur namelijk, een feestje om dan zoveel keuze's te mogen maken rondom je eigen paleisje!


Daarnaast ben ik helemaal weg van stipjes, stipjes als in een patroon. Je leest het goed, alles waar stipjes bij voorbij komen moet ik gewoon hebben! Zoals in onze woonkamer, daar ligt een prachtig vloerkleed met.. stipjes! Maar ook in notitieboekjes, kleding, accessoires. Niets met stipjes is veilig voor mij!


Genoeg over mij! Graag leer ik jullie kennen, kom je binnenkort gezellig een kopje koffie of thee bij mij aan de keukentafel drinken? Tot snel!

Wie weet zijn jullie de volgende?

Waar het allemaal begon..

Daar kwam mijn eerste eigen opdracht; vrienden in mijn omgeving gingen trouwen en ik mocht hun trouwkaart maken! Aaaah, zo spannend maar ooh zo leuk. Dat was waar ik altijd al van had gedroomd, mijn eigen opdracht!

Hier kwamen zo veel positieve reactie's op terug en van het één kwam het ander daar ontstond mijn eigen bedrijf: Graphics by Mariël. Ondertussen hebben we al vele bruidsparen en kersverse ouders mogen helpen in de zoektocht naar de perfecte kaartjes.

Let's meet on insta!
@graphics.by.mariel