HI, IK BEN MARIËLLE!

Een vrolijke en enthousiaste meid met een grote dosis creativiteit én eigenaresse van Graphics by Mariël! Tijdens mijn opleiding interieurstylist ben ik lekker eigenwijs stage gaan lopen in de trouwbranche, hierbij mocht ik proeven van verschillende leveranciers: van bloemen en styling tot het ontwerpen van mooie trouwkaarten.


Toen al wist ik het eigenlijk zeker, in deze branche wil ik werkzaam blijven!

Wie weet zijn jullie de volgende?

Waar het allemaal begon..

Daar kwam mijn eerste eigen opdracht; vrienden in mijn omgeving gingen trouwen en ik mocht hun trouwkaart maken! Aaaah, zo spannend maar ooh zo leuk. Dat was waar ik altijd al van had gedroomd, mijn eigen opdracht!

Hier kwamen zo veel positieve reactie's op terug en van het één kwam het ander daar ontstond mijn eigen bedrijf: Graphics by Mariël. Ondertussen hebben we al vele bruidsparen en kersverse ouders mogen helpen in de zoektocht naar de perfecte kaartjes.

"Van het één kwam het ander daar ontstond mijn eigen bedrijf:

Graphics by Mariël.


Ondertussen hebben we al vele bruidsparen & kersverse ouders mogen helpen in de zoektocht naar hun perfecte ontwerpen."


"Van het één kwam het ander daar ontstond mijn eigen bedrijf:

Graphics by Mariël.


Ondertussen hebben we al vele bruidsparen & kersverse ouders mogen helpen in de zoektocht naar hun perfecte ontwerpen."


Wat maakt Graphics by Mariël zo uniek?

Ken je dat gevoel, dat je eigenlijk heel goed weet wat je wilt, het plaatje voor jezelf al compleet is maar dat je dat 'plaatje' nergens kunt vinden. Dan kunnen wij elkaar de hand schudden, zo gaat dat bij mij altijd.. is het niet in designs is het wel in het interieur; het levert soms eeuwenlange zoektochten op wat er ook nog eens voor kan zorgen dat de lol en het enthousiasme snel in je schoenen zakt.. Ik ga jullie helpen! Samen gaan we opzoek naar dat perfecte plaatje, we blijven doorzoeken tot jullie mooie droomontwerp op tafel ligt, precies zoals jullie willen tot in de puntjes uitgewerkt. We zijn pas klaar als alles klopt!

Naast het wegdromen bij mooie lettertypes, prachtige kleuren en unieke designs ben ik ook echt een gezelschapsmens en helemaal weg van de natuur. Dit probeer ik ook altijd te vertalen naar mijn ontwerpen, mooie bloemen, aardse- en groene tinten met een vleugje gezelligheid passend bij jullie verhaal!


Let's meet on insta!
@graphics.by.mariel